Ochrana osobních údajů

Úvod / Ochrana osobních údajů

Křesťanská a demokratická unie – Československá strana lidová (dále jen KDU-ČSL) sídlem Karlovo nám. 5, 120 00 Praha 2 (korespondenční adresa: Vranovská 61, 614 00 Brno) registrovaná v Rejstříku politických stran a hnutí, MV ČR, číslo: VSC/1-3692/91 zpracovává v případě vyplnění formuláře na webu brnojebozi.cz následující osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mailovou adresu
  • místo bydliště

Jméno, příjmení, místo bydliště a e-mailovou adresu je nutné zpracovat za účelem zasílání obchodních sdělení. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět.

S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Tento souhlas se zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat nebo se ze zasílání nabídek odhlásit.

Zpracování osobních údajů je prováděno KDU-ČSL tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel e-mail marketingového softwaru Mailchimp
  • Poskytoval nástroje Google formuláře
  • Zpracovatel – reklamní agentura Proficio Marketing s.r.o., Údolní 552/31, 602 00 Brno, IČ 01749315, DIČ CZ01749315

Vezměte na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
  • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Brně dne 3. 5. 2018