Jak se očkuje v Židenicích

[cmsmasters_row][cmsmasters_column data_width=“1/1″][cmsmasters_text]

Dnešní očkování seniorů v Židenicích proběhlo na jedničku a prakticky celý den jsme byli rychlejší než naplánovaný harmonogram. Tak jako minulý týden, mezi seniory vládl optimismus a spokojenost s poskytnutím dopravy od domu a zpět i s pomocí přímo na místě.

Chtěl bych poděkovat za spolupráci všem z MČ Židenice, kteří se v této pomoci angažovali, ale také těm, kteří se před týdnem nevešli do TV, ani do novin.

Poděkování patří skvělým dispečerům a řidičům z Dopravního podniku města Brna, kteří vše ochotně přizpůsobovali v reálném čase, aby byla přeprava co nejefektivnější. DPMB není jen podnik zajišťující dopravu, ale i po těchto zkušenostech ho vnímám také jako skvělou partu lidí na svém místě, kteří táhnou za jeden provaz.

No a samozřejmě velký dík patří paní Ambrožové z Denního centra Táborská (na fotce v červeném), která kolem toho z nás všech strávila asi nejvíce času, zpracováním všech přihlášek a trpělivým přeobjednáváním a doobjednáváním

do poslední chvíle a pomocí s vyplňováním všeho potřebného i dnes na místě.

Díky tedy všem a přikládám fotku s dnešní poslední skupinkou. Většina z jedné ulice, a tak to sami označili za takový „výlet našeho baráku“ díky i Vám za optimismus, ze kterého mi úsměv vydržel až doteď.

Přeji Vám pevné zdraví. Pěkný den všem.

Štěpán Juránek

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]

Další články

Sportujeme v Židenicích

Sportujeme v Židenicích

Na to začít pravidelně sportovat je vhodný čas kdykoliv. Přesto nejčastěji to bývá spojeno s novoročním předsevzetím....