[cmsmasters_row data_shortcode_id=“grdi8ru57″ data_padding_bottom_mobile_v=“0″ data_padding_top_mobile_v=“0″ data_padding_bottom_mobile_h=“0″ data_padding_top_mobile_h=“0″ data_padding_bottom_tablet=“0″ data_padding_top_tablet=“0″ data_padding_bottom_laptop=“0″ data_padding_top_laptop=“0″ data_padding_bottom=“50″ data_padding_top=“0″ data_bg_parallax_ratio=“0.5″ data_bg_size=“cover“ data_bg_attachment=“scroll“ data_bg_repeat=“no-repeat“ data_bg_position=“top center“ data_color=“default“ data_bot_style=“default“ data_top_style=“default“ data_padding_right=“3″ data_padding_left=“3″ data_width=“boxed“][cmsmasters_column data_width=“1/1″ data_shortcode_id=“4ozraehxri“ data_animation_delay=“0″ data_border_style=“default“ data_bg_size=“cover“ data_bg_attachment=“scroll“ data_bg_repeat=“no-repeat“ data_bg_position=“top center“][cmsmasters_text]

V roce 2010, kdy mi bylo třicet let jsem se rozhodl vstoupit do politiky s cílem aktivně se podílet na zlepšování politické situace a kultury u nás v Brně a na jižní Moravě. Od té doby jsem pracoval na různých pozicích, jako volební manažer, asistent senátora a poslance. V současné době jsem ředitelem think-tanku Institutu pro křesťansko-demokratickou politiku.

V Brně chci dosáhnout zlepšení situace s bydlením a dopravou. Zvláště bydlení je pro současný rozvoj města největším problémem. Mojí vizí je výrazné navýšení bytů ve vlastnictví města Brna po vzoru Vídně. A pomocí těchto bytů pomoci jednak mladým lidem, aby po vystudování v Brně zůstali a mohli založit rodinu a i starším lidem, aby se jim město nabídlo možnost přejít z většího bytu do menšího a levnějšího a oni mohli dál žít ve stejné městské části, ke které mají vztah.

Jsem ženatý a kromě politiky mě baví sport a v současné době akvaristika.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]